Maison M Mindteaser is jouw wekelijkse video voor meer geluk. Laat je inspireren door een vraag die je laat nadenken over hoe het met je gaat en of de keuzes die je maakt nog steeds kloppen.

Hoe gaat het met je?

Om bij jezelf na te gaan hoe het echt met je gaat, zal je af en toe stil moeten staan. Of dat nu een lange vakantie is of een paar minuten per dag; dat maakt niet uit. Het gaat erom dat je jezelf de tijd gunt om te voelen. Gewoon zitten en een check-up doen. Wat voel je? Doet je nek pijn? Of je rug? En wat gebeurt er in je hoofd? Is het kalm of juist onrustig?

Spanning of stress

Er zit geen goed of fout aan wat je voelt. Het is zoals het is. Maar wát je voelt, zegt wel iets over hoe het met je gaat. Fysieke klachten zoals pijn in je nek of rug, kunnen wijzen op opgebouwde spanning. Vaak staan we er niet eens bij stil als we ons even niet fit voelen. Toch loont het om momenten in te lassen om stil te staan bij hoe het met je gaat. Door dit een gewoonte te maken, creëer je ruimte om tijdig bij te sturen in momenten van drukte of stress.