Wanneer je een citytrip naar Londen boekt en op zoek gaat naar een fijn hotel, is het moeilijk om niet verdwaald te raken in de enorme hoeveelheid aan mogelijkheden. Alleen al de wijk waar je wil slapen; hip Shoreditch, Westend voor de theaterlovers of toch liever dicht bij alle toeristenhotspots in The City? En wil je een designhotel of zoek je juist Britse gezelligheid? Name it. Gelukkig is het Rosewood Hotel een plek waar je (bijna) al je wensen ineen ziet.

Rosewood London

Dit vijfsterrenhotel is gelegen in het hart van Londen vlakbij het British Museum. Wanneer je vanaf de drukke High Holborn onder de toegangspoort door rijdt, stap je een andere wereld in. Edwardiaans, chique, groots, zowel letterlijk als figuurlijk. De imposante hal met glanzende zwart wit gestreepte vloer laat de enorme schilderijen aan de wanden nog beter uitkomen. Een statige ‘Downton Abbeytrap’ leidt naar verdiepingen met ruime hotelkamers en suites, met ook hier weer de zwart-wit gestreepte signature vloeren. So far so good, maar het is niet alleen maar chique. Rosewood weet te verrassen. De vollières met bontgekleurde vogels halverwege elke trap, het uitgebreide ontbijt met super gezonde sapjes en de Art Afternoon Tea, waar je op Pop Art en Kubisme geïnspireerde taartjes eet, zijn slechts enkele voorbeelden van onverwachte momenten die je verblijf net dat extra geven.

Kidsproof Rosewood

En juist de anders-dan-anders faciliteiten maken Rosewood heel kidsproof. De te lieve hotelhond is bij elk kind een succes.Geen idee of hij net zo is opgevoed als een gemiddeld Brits kostschoolkind, maar het beest laat zich ongegeneerd knuffelen en aaien.
Ook aan mini badjasjes en de juiste maat badslippers zijn gedacht. Want inderdaad; kids zijn welkom in de spa. Moeder en dochter kunnen gemoedelijk zij aan zij genieten van een massage en ook voor vader en zoon staat er een chill out massage op het spamenu.

Kidsproof Londen

Sowieso is Londen een geweldige stad om met kinderen van alle leeftijden te bezoeken. Er is zo ontzettend veel te doen; van musea en marktjes tot alle grote toeristische bezienswaardigheden. Shoreditch is momenteel the place to be. Hip, upcoming en gewoon zo ontzettend leuk. Kinderen kijken hun ogen uit in Old Spitalfields Market; een enorme overdekte markthal gevuld met unieke en originele kraampjes. De pret a portea,in The Berkeley is ook een vinkje op de bucketlist waard. De taartjes en koekjes zijn gebaseerd op de laatste catwalktrends en zijn behalve oogstrelend ook minstens zo tongstrelend.

Anyway, Londen has it all. Voor jezelf én voor de kids….

Meer weten: https://www.rosewoodhotels.com/en/london