Op het Friese platteland, bij Lemmer linksaf, staat midden in de weilanden It Flinkeboskje. Een vakantieboerderij die de naam vakantieboerderij hoog en breed overstijgt. It Flinkeboskje is een fotogenieke droomplek waar stilte en reuring elkaar vinden. Een plek om je terug te trekken met vrienden en familie, maar ook om te eten en te dansen. Een plek om spelletjes te spelen voor de haard en een uitvalsbasis om rond te struinen in de mooiste Friese dorpen.

It Flinkeboskje

Eigenlijk zijn het twee vakantiehuizen. Het Voorhuis en de Vakantieboerderij. Het Voorhuis biedt plek aan maximaal zes personen. Luxe, licht met uitzicht op de riante tuin vol fruitbomen. Verspreid door het huis staan vintage vondsten die je het liefst a la minute mee naar huis zou willen nemen. Goed nieuws; dat kan ook. Op de Flinkefarm -aan de overzijde van de straat- bevindt zich de Sip & Clara Pop Up Store, waar al het moois verkocht wordt.
De Vakantieboerderij is de grote variant van het Voorhuis. Maximaal 23 personen kunnen hier verblijven. Een geweldige plek voor een familie- of vriendenweekend.

Flinkefarm

Het allerleukst is om hier een weekend te verblijven tijdens één van de vele evenementen die op de Flinkefarm georganiseerd worden. De Flinke Flea Markt, streekmarkt of het Flinkefestival; het is allemaal even gezellig. Al vroeg roken de barbecues voor broodjes pulled pork en klinken de klanken van lokale bands uit de speakers. En heb je genoeg gezelligheid gehad? Dan is het een kwestie van de weg oversteken om je terug te trekken in de boerderij. Met een zak home made friet gekocht op het festival. The best of both worlds.

Ja, daar wil ik heen!
https://itflinkeboskje.nl/