Wanneer je schrijft over de mooiste en meest inspirerende reisbestemmingen, zijn er bedrijven die graag met je samenwerken. Die willen dat je hun producten promoot en een goed woordje voor ze doet. Mijn criterium of ik wel of niet met ze in zee ga? Zou ik het product zelf kopen of zou ik de dienst zelf gebruiken. Indien nee; geen samenwerking. In dit geval; een dikke ja.

Wereldkaartposter

Toen ik werd benaderd of ik een Wereldkaartposter wilde uitkiezen en daar wat moois over wilde schrijven, twijfelde ik geen seconde. Als kind al zat ik uren met een atlas op mijn schoot te dromen over verre, onbekende landen aan de andere kant van de oceaan. Een wereldkaart prikkelde mijn fantasie en deed me mijmeren over dat wat ik nog niet kende. En nog steeds zorgt een atlas of wereldkaart ervoor dat ik a la minuut op reis ga in mijn hoofd.

Goud en aluminium

Als een kind in de snoepwinkel scrolde ik door de pagina van Wereldkaarten.nl en koos voor een mooie grote (90 bij 60 centimeter) wereldkaart in goud op geborsteld aluminium. Stylish, clean en enorm verantwoord in je interieur. En nu het goede nieuws; dit mooie exemplaar ter waarde van EUR 79,95 kan binnenkort van jou zijn. Zodat ook jij liggend op je bank kan fantaseren over je volgende trip.

Hoe kan je winnen?

Laat onder dit bericht op Facebook of Instagram een reactie achter met daarin:

  • Een tag naar degene met wie jij het allerliefst op reis zou gaan;
  • De bestemming waar je met hem of haar naar toe wil;
  • Waarom je daar heen zou willen;
  • En volg natuurlijk de Instagram-¬†of Facebookpagina van Maison M even.

Op vrijdag 7 juni maak ik de winnaar bekend en zal diegene de wereldkaart per post ontvangen.