Wat wil ik nou eigenlijk écht met mijn leven? Ik doe werk dat ik niet zo leuk meer vind, heb het gevoel dat het leven voorbij dendert en dat ik op deze manier niet nog tientallen jaren door wil. Maar wat wil ik dan…?
Herkenbaar? Voor mij wel. Althans, enkele jaren geleden. En toen was daar Claire van den Heuvel met haar Clairity Course. De cursus die mij helderheid en verandering bracht.

Clairity Course

Claire is auteur, spreker, coach, maar bovenal méns. Een mens met al haar imperfecties, die ze zonder voorbehoud omarmt. Inspirerend. Ze zet maskers af, bij zichzelf en bij haar cursisten en onderzoekt samen met jou je basis. Wie ben je? Waar word je gelukkig van? Waarom doe je wat je doet? En pas als deze vragen helder zijn, is het tijd om aan de slag te gaan met de volgende stap; gaan doen waar je echt blij van wordt. Of je nu al ondernemer bent of wanneer je nog twijfelt om die stap te zetten; de Clairity Course helpt je om je doelen te bereiken en je dromen te verwezenlijken.

Een programma van vijf maanden neemt je mee op reis door jezelf. Door middel van wekelijkse online lessen in de Clairity Academy, video’s, webinars en vier live trainingsdagen ga je aan de slag met vragen die je steeds meer antwoorden over jezelf geven. Die steeds duidelijker maken wat je wil met je leven. En dat alles in een groep met andere leuke vrouwen, die je na de cursus nooit meer wil missen.

Na de Clairity Course…

  • Weet je precies wat je wil en hoe je dat gaat bereiken;
  • Heb je de eerste stappen gezet op weg naar jouw doel;
  • Heb je geleerd dit in je eigen tempo te doen en in balans met je privéleven;
  • Ken je jezelf een heel stuk beter;
  • Durf je jezelf te laten zien zoals je bent.

Wat bracht de Clairity Course mij?

Een heleboel. Ik begon met Maison M, startte met de opleiding Journalistiek, publiceerde mijn eerste artikelen in de NRC en de Marie Claire, vond een baan bij de televisie en fine tunede Maison M tot wat het nu is. Ik doe wat ik het allerliefste doe; schrijven en werken in de media. Had ik de stap gewaagd zonder deze cursus? Geen idee, misschien wel. Maar Claire heeft mij geleerd mijn hart te volgen en te vertrouwen op mezelf. Om keuzes te maken die wellicht voor anderen onnavolgbaar zijn, maar voor mij kloppen. En die dus ook blijken te werken…

Ja, dat gun ik mezelf ook!

 https://clairity.academy/truecolor-clairity-course/